Η εταιρεία μας

Perfetto Snacks

Η Perfetto δραστηριοποιείται στην παραγωγή φρέσκων σάντουιτς, κρουασάν & σαλατών, χρησιμοποιώντας μόνο φρέσκα αγνά υλικά και πολύ μεράκι! Έχοντας διαμορφώσει έναν ανεξάρτητο χώρο παραγωγής, πλήρως εξοπλισμένο με σύγχρονα μηχανήματα επεξεργασίας και συσκευασίας, η εταιρεία μας έχει τη δυνατότητα παραγωγής έως και δέκα χιλιάδων τεμαχίων ημερησίως.

Εγγυημένη ποιότητα

Τα προϊόντα μας πληρούν όλες τις προδιαγραφές, είναι πιστοποιημένα βάσει του προτύπου ISO22000:2005 (HACCP) και παράγονται με πρώτες ύλες άριστης ποιότητας που προέρχονται από επώνυμες ελληνικές εταιρείες. Τα προϊόντα ελέγχονται διαρκώς για τα ποιοτικά και ποσοτικά τους χαρακτηριστικά φέροντας και τις απαραίτητες σημάνσεις (κωδικός παρτίδας, βάρος, σύνθεση, ημερομηνία παραγωγής, ημερομηνία λήξης, αριθμοί gs1, διατροφική αξία).

Υψηλά πρότυπα

Πιστοποιημένοι τρόποι επεξεργασίας & παρασκευής των προϊόντων μας

Άριστη ποιότητα

Υλικά επιλεγμένα για τα υψηλά ποιοτικά τους χαρακτηριστικά

Made in Greece

Συνεργάτες μας είναι μόνο αξιόπιστες ελληνικές εταιρείες

Αίσθημα ευθύνης

Είμαστε περήφανοι για τα προϊόντα μας και την ποιότητα τους

Διανομή

Το εξειδικευμένο προσωπικό και η συνεχής ροή παραγωγής διασφαλίζουν τη μέγιστη απόδοση στο μικρότερο χρόνο, βασισμένοι στις αρχές της ασφαλούς και υγιεινής διαχείρισης των τροφίμων. Η διανομή γίνεται μέσω του ιδιόκτητου στόλου οχημάτων της εταιρείας μας, καθώς και μέσω αντιπροσώπων σε όλη την ελληνική επικράτεια.