Η εταιρεία μας

Perfetto Snacks

Η Perfetto δραστηριοποιείται στην παραγωγή φρέσκων σάντουιτς, κρουασάν & σαλατών, χρησιμοποιώντας μόνο φρέσκα αγνά υλικά και πολύ μεράκι! Έχοντας διαμορφώσει έναν ανεξάρτητο χώρο παραγωγής, πλήρως εξοπλισμένο με σύγχρονα μηχανήματα επεξεργασίας και συσκευασίας, η εταιρεία μας έχει τη δυνατότητα παραγωγής έως και δέκα χιλιάδων τεμαχίων ημερησίως.

Εγγυημένη ποιότητα

Τα προϊόντα μας πληρούν όλες τις προδιαγραφές, είναι πιστοποιημένα βάσει του προτύπου ISO22000:2005 (HACCP) και παράγονται με πρώτες ύλες άριστης ποιότητας που προέρχονται από επώνυμες ελληνικές εταιρείες. Τα προϊόντα ελέγχονται διαρκώς για τα ποιοτικά και ποσοτικά τους χαρακτηριστικά φέροντας και τις απαραίτητες σημάνσεις (κωδικός παρτίδας, βάρος, σύνθεση, ημερομηνία παραγωγής, ημερομηνία λήξης, αριθμοί gs1, διατροφική αξία).

Υψηλά πρότυπα

Πιστοποιημένοι τρόποι επεξεργασίας & παρασκευής των προϊόντων μας

Άριστη ποιότητα

Υλικά επιλεγμένα για τα υψηλά ποιοτικά τους χαρακτηριστικά

Made in Greece

Συνεργάτες μας είναι μόνο αξιόπιστες ελληνικές εταιρείες

Αίσθημα ευθύνης

Είμαστε περήφανοι για τα προϊόντα μας και την ποιότητα τους

Διανομή

Το εξειδικευμένο προσωπικό και η συνεχής ροή παραγωγής διασφαλίζουν τη μέγιστη απόδοση στο μικρότερο χρόνο, βασισμένοι στις αρχές της ασφαλούς και υγιεινής διαχείρισης των τροφίμων. Η διανομή γίνεται μέσω του ιδιόκτητου στόλου οχημάτων της εταιρείας μας, καθώς και μέσω αντιπροσώπων σε όλη την ελληνική επικράτεια.

ΜΕΤΡΑ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤOY COVID-19

  • Παρέχουμε καθημερινή ενημέρωση σε συνεργασία με τον Ιατρό Εργασίας στο προσωπικό μας για τα μέτρα προφύλαξης και ατομικής υγιεινής με στόχο την αποτροπή διάδοσης του ιού.
  • Έχουμε περιορίσει την πρόσβαση στους χώρους εργασίας στο ελάχιστο και η εξυπηρέτηση των πελατών γίνεται κυρίως τηλεφωνικά ή/και μέσω email. Όσοι προσέρχονται στους χώρους εργασίας ελέγχονται και λαμβάνουν υποχρεωτικά όλα τα μέσα αυτοπροστασίας με μέριμνα των προϊσταμένων τμημάτων.
  • Ενημερώνουμε τους Πελάτες, Συνεργάτες και επισκέπτες της εταιρίας για τις οδηγίες του ΕΟΔΥ, με ανάρτηση ανακοινώσεων και ενημερωτικά email προς τα παραρτήματα και το Δίκτυό μας.
  • Όλοι οι χώροι εργασίας και εξυπηρέτησης Πελατών καθαρίζονται με ιδιαίτερη επιμέλεια, ακόμη μεγαλύτερη συχνότητα και απολυμαντικά καθαριστικά, ενώ αντισηπτικά υγρά , γάντια και μάσκες έχουν διανεμηθεί σε όλους τους χώρους εργασίας.
  • Έχουν δοθεί αυστηρότατες συστάσεις για αποφυγή όλων των επαγγελματικών και προσωπικών ταξιδιών στο εξωτερικό και το εσωτερικό καθώς και για αποφυγή πολυπληθών συναντήσεων/ συγκεντρώσεων στους χώρους εργασίας.
  • Προβλέπεται η δυνατότητα τηλεργασίας του Προσωπικού μας.
  • Έχουν δοθεί σαφείς οδηγίες προς όλους τους προϊσταμένους και εργαζόμενους της εταιρίας σχετικά με τις ενέργειες στις οποίες θα πρέπει να προβούν, σε συνεννόηση με τον Ιατρό Εργασίας, σε περίπτωση που εμφανίσουν συμπτώματα του ιού ή/και υποψιάζονται ότι έχουν μολυνθεί.


Στη ΧΟΥΤΟΣ CATERING έχουμε λάβει όλα τα μέτρα, διασφαλίζοντας την επιχειρησιακή μας συνέχεια σε όλους τους τομείς της λειτουργίας μας και συνεχίζοντας να παρέχουμε τις υπηρεσίες μας με γνώμονα την ασφάλεια εργαζομένων, πελατών, συνεργατών.